How To Feed Your Garden – Hope Gardens Hope Gardens How To Feed Your Garden – Hope Gardens

2
How To Feed Your Garden – Hope Gardens Hope Gardens How To Feed Your Garden – Hope Gardens

Γεια σας φίλοι! Μου μήνυσαν μια εταιρεία φυτοφαρμάκων όλων των πραγμάτων επειδή χρησιμοποίησα τη λέξη Stewards σε σχέση με τα λιπάσματα. Αυτό είναι μέρος της διαδικασίας του εμπορικού σήματος και δεν πρόκειται να πολεμήσουμε τον άνθρωπο σε αυτό. Άλλαξα το όνομα σε Cabbage Hill Fertilizer Co. Περισσότερες πληροφορίες και ενημερωμένες φωτογραφίες σύντομα!

Παρουσιάζουμε την Cabbage Hill Fertilizer Co.! Ερευνώ τα οργανικά λιπάσματα για πάνω από δέκα χρόνια και είμαι περήφανος που σας φέρνω τα καλύτερα οργανικά, αναγεννητικά λιπάσματα για τον κήπο σας. Και ίσως το καλύτερο από όλα, είναι χωρίς ζώα. Τα βιολογικά λιπάσματα βασίζονταν σε μια μακρά και θλιβερή εξάρτηση από τις φάρμες εργοστασίων και τα σφαγεία και δεν θα μπορούσα να είμαι μέρος αυτής της ιστορίας. Αυτό δεν σημαίνει βιολογικά για εμένα ή τους πελάτες μου ή τα παιδιά που διδάσκω στους σχολικούς κήπους ή τα μέλη της κοινότητας που υπηρετώ παλεύοντας για δικαιοσύνη στα τρόφιμα.

Η σκληρότητα των ζώων δεν παίζει κανένα ρόλο στους κήπους μου και θέλω να έχετε και εσείς αυτή την επιλογή.

ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΞΗΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

Τα φυσικά λιπάσματα κήπου, χωρίς ζώα, Cabbage Hill Fertilizer Co. μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε νέους ή υπάρχοντες κήπους. Το λίπασμα για όλες τις χρήσεις μας περιέχει μια ισορροπία αζώτου, φωσφόρου, καλίου, ασβεστίου, μαγνησίου, θείου μαζί με πολλά άλλα ιχνοστοιχεία. Προσθέτουμε μυκόρριζες και φουλβικό και χουμικό οξύ για να ενθαρρύνουμε τη μικροβιολογική ζωή. Και είναι όλα χωρίς ζώα. Συνθέτοντας αρχαίες μορφές λίπανσης καθώς και σύγχρονες τεχνικές αιχμής, τα λιπάσματα Cabbge Hill Fertilizer Co. είναι ασφαλέστερα από τα παραδοσιακά λιπάσματα και παρέχουν περισσότερη θρέψη στα φυτά και στο έδαφος σας χωρίς να χρειάζονται ζωικά υποπροϊόντα ή κοπριά, κρατώντας μας μακριά από παιχνίδι εργοστασίων φάρμα και σφαγείο.

Το λίπασμα για όλες τις χρήσεις μας δεν έχει πρόσθετους ελέγχους pH και γι‘ αυτό προορίζεται για ένα φυτό με ισορροπημένο pH έως αλκαλικό pH. Το φυτικό μας λίπασμα έχει αυξήσει το ασβέστιο για να διατηρεί τα εδάφη πιο αλκαλικά με την πάροδο του χρόνου και να υποστηρίζει ειδικά τα φυτά τομάτας. Προσθέτουμε επίσης επιπλέον ποτάσα για όλους τους καρποφόρους φίλους μας. Το όξινο λίπασμα μας έχει όλα τα υπέροχα χαρακτηριστικά όπως το φυτικό μας λίπασμα, αλλά έχουμε προσθέσει θείο και βαμβακόσπορο για να δώσουμε στα όξινα φυτά σας χαμηλότερο pH.

Οι γενικές συστάσεις είναι να χρησιμοποιείτε περίπου 5 λίβρες οργανικού/φυσικού λιπάσματος για 100 τετραγωνικά πόδια, αλλά μου αρέσει να λιπαίνω με πολύ υψηλότερο ρυθμό. Χρησιμοποιώ 2 – 3 λίβρες (4 – 6 φλιτζάνια) στα νέα μου υπερυψωμένα κρεβάτια που είναι 32 τετραγωνικά πόδια. Μπορεί επίσης να θέλετε να λάβετε υπόψη τυχόν κομπόστ ή χυτά σκουληκιών που χρησιμοποιείτε. Αυτά φέρνουν άζωτο στον κήπο, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε λίγο το λίπαμά σας εάν χρησιμοποιείτε επίσης αυτά τα προϊόντα.

Γενικά, οι νέοι κήποι θα χρειαστούν περισσότερα λιπάσματα από τους υπάρχοντες κήπους. Το νέο χώμα κήπου θα πρέπει να ξεκινήσει με κάποιο μείγμα χώματος για γλάστρες, κομπόστ, χυτά σκουληκιών, εμποτισμένο κοκοφοίνικα, τύρφη, περλίτη και/ή βερμικουλίτη. Μερικοί λαοί θέλουν να προσθέσουν επίσης ροκανίδια και πέτρες λάβας. Το μείγμα σας θα εξαρτηθεί από τον προϋπολογισμό σας, τη διαθεσιμότητα των υλικών, το είδος του κήπου που ξεκινάτε και πόσο εύρος ζώνης έχετε για αυτό το υλικό. Ξεκίνησα τον πρώτο μου κήπο με ένα σακουλάκι χώμα για γλάστρες και λίγο προαναμεμιγμένο οργανικό λίπασμα και αυτό είναι. Δεν ήξερα καν τι ήταν αυτό το άλλο. Το σημαντικό είναι να ξεκινήσετε. Διότι, μάντεψε; Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ταΐσετε το χώμα σας είναι να φυτέψτε σε αυτό.

Η ίδια η πράξη της βιολογικής κηπουρικής δημιουργεί ζωή στο χώμα σας. Οι ρίζες των αναπτυσσόμενων φυτών δημιουργούν τα δικά τους βακτήρια, αποθηκεύουν άνθρακα, μετατρέπουν το άζωτο και υποστηρίζουν άλλες μορφές ζωής. χτίζοντας έτσι το έδαφος.

(Αντίθετα, το χώμα σε έναν μη βιολογικό κήπο μπορεί να εξαντληθεί σοβαρά με κάθε φύτευση και τα συνθετικά ή χημικά λιπάσματα μπορούν να μολύνουν το έδαφος με την πάροδο του χρόνου. Ίσως αυτή η κατάσταση είναι που οδηγεί τον μύθο ότι το έδαφος πρέπει να «ξεκουράζεται».)

Μην περιμένετε λοιπόν να είναι τέλειες οι συνθήκες. Ξεκινήστε με αυτό που έχετε. Οι ελάχιστες συστάσεις μου είναι τα τρία μεγάλα: μια σακούλα χώμα για γλάστρες, λίγο λίπασμα και οργανικό λίπασμα.

Θα πρέπει να φυτεύετε όλο το χρόνο αν είναι δυνατόν και αν όχι, να καλλιεργείτε καλλιέργειες (για παράδειγμα φάβα) ​​μεταξύ των φυτεύσεων. Εάν δεν καλλιεργείτε στον κήπο σας για μια σεζόν, γονιμοποιήστε τον όπως θα κάνατε έναν νέο κήπο.

Λάβετε επίσης υπόψη το δοχείο σας όταν προσδιορίζετε την ποσότητα λιπάσματος που θα χρησιμοποιήσετε. Ένα υπερυψωμένο κρεβάτι 4′ x 8′ και βάθους 12 ιντσών μπορεί να πάρει 2 λίβρες λίπασμα, αλλά μια τσόχα 25 γαλονιών θα χρησιμοποιούσα 3/4 του φλιτζανιού λίπασμα, καθώς είναι ένα αυτόνομο δοχείο. Βασικά αυξήστε λίγο την αναλογία σας για μικρότερα δοχεία.

Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη την εποχή και το είδος της καλλιέργειας που καλλιεργείτε. Προσθέτω περισσότερα λιπάσματα την άνοιξη παρά το φθινόπωρο, καθώς οι φυτείες την άνοιξη συχνά σημαίνουν καρποφόρα φυτά, σκεφτείτε τις ντομάτες και τα αγγούρια, και είναι οι πιο βαριές τροφοδοσίες. Προσοχή στην υπερβολική λίπανση των ριζικών λαχανικών το χειμώνα, όπως τα καρότα, καθώς μπορούν να ανταποκριθούν αναπτύσσοντας μεγάλες πράσινες κορυφές αλλά πολύ μικρές ρίζες. Και καλλιεργώ πολλά μαρούλια και άλλα φυλλώδη χόρτα χωρίς να χρειάζομαι μεγάλη ποσότητα λιπάσματος. Τούτου λεχθέντος, όλοι οι κήποι μου παίρνουν πολύ λίπασμα που φυσικά φέρνει πολλά θρεπτικά συστατικά στο έδαφος. Εάν δεν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή κομπόστ, να είστε πιο φιλελεύθεροι με το λίπασμα.

Επειδή πρόκειται για οργανικά λιπάσματα, δεν υπάρχει σχεδόν κανένας κίνδυνος να καούν τα φυτά σας. Τα φυτά ξέρουν πώς να επεξεργάζονται και να διώχνουν αυτά τα φυσικά υλικά και απλώς θα απορρίψουν όσα θρεπτικά συστατικά δεν χρειάζονται. Αυτό που κινδυνεύετε περισσότερο είναι να χάσετε κάποια χρήματα, αλλά αν είστε ήδη έμπειρος κηπουρός, ξέρω ότι αυτό δεν είναι το πρώτο σας μέλημα. ?

Θα χρειαστεί να δουλέψετε το λίπαμά σας στα 2/3 ή το έδαφος και το νερό σας πολύ, πολύ καλά. Νέο χώμα ή χώμα που έχει παραμεληθεί θα πρέπει να εμποτιστεί για μέρες πριν εφαρμόσετε το λίπασμα και μετά να ποτιστεί ξανά. Δεν θέλετε να ξεπλύνετε το λίπασμα και γι‘ αυτό προτιμώ να ποτίζω άφθονο εκ των προτέρων.

Εάν είναι δυνατόν, προσθέστε λίπασμα στο έδαφος και στη συνέχεια περιμένετε μερικές ημέρες – ή ακόμα και μερικές εβδομάδες – για να φυτέψετε. Αυτό επιτρέπει στο λίπασμα να διαλυθεί και να ενεργοποιηθεί. Προγραμματίζω επίσης την εφαρμογή μου λιπάσματος μακριά από την εφαρμογή μου κομπόστ ή σκουληκιών, ώστε να μην βλάψω κατά λάθος τα σκουλήκια μου με το ξηρό λίπασμα ή το πέταγμα του εδάφους. Γενικά τα σκουλήκια/κομπόστ μου είναι τα τελευταία πράγματα που προσθέτω στον κήπο –μετά το φύτευμα ακόμα– για ελάχιστη ενόχληση. Μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από το χώμα σαν σάπια φύλλα και τα σκουλήκια να βρουν το δρόμο τους στο χώμα. Εάν τα πουλιά είναι πολύ δραστήρια στην αυλή σας όπως είναι στη δική μου, καλύψτε τον κήπο σας ελαφρά με ένα κάλυμμα σε σειρά για να προστατέψετε τα πολύτιμα σκουλήκια σας!

Και το οργανικό λίπασμα δεν είναι μια φορά και γίνεται, ειδικά για καρποφόρα φυτά. Πλαϊνό φόρεμα (προσθέστε λίπασμα χαλαρά στο φυτικό έδαφος μαζί με τις φυτεύσεις) με περισσότερο ξηρό λίπασμα κάθε 4 εβδομάδες. Εκείνη την εποχή, μου αρέσει να συμπληρώνω το λίπασμα με λίγο ακόμα λίπασμα ή μούχλα φύλλων ή ροκανίδια. Θυμηθείτε να ποτίζετε καλά μετά την εφαρμογή ξηρών λιπασμάτων. Οι ρίζες των φυτών χρειάζονται τα ξηρά λιπάσματα για να διαλυθούν ώστε να μπορούν να τα απορροφήσουν. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το φυτικό λίπασμα ή το λίπασμα για όλες τις χρήσεις στη νέα σας στοίβα κομποστοποίησης ως ορεκτικό.

Αποθηκεύστε τα οργανικά λιπάσματα προσεκτικά, κλείνοντας το επάνω μέρος κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε, καθώς οι σκόροι λατρεύουν να γεννούν τα αυγά τους μέσα σε δοχεία λιπασμάτων και αυτό είναι τρομερό χάος.

Μετά από εκτεταμένη έρευνα για τα παραδοσιακά οργανικά λιπάσματα, άρχισα να δοκιμάζω επιτόπου τα vegan λιπάσματα μέσω της εταιρείας εξωραϊσμού μου, Hope Gardens. Η σκληρότητα των παραδοσιακών λιπασμάτων με βάση τα ζώα ειλικρινά με φρίκησε. Και τα υγρά λιπάσματα δεν ήταν διαφορετικά. Υπάρχει μικρή διαφάνεια στον τομέα των οργανικών λιπασμάτων, αλλά είχα διαβάσει ιστορίες ότι τα ψάρια εκτρέφονταν απλώς για να αλέθονται σε γαλάκτωμα ψαριών για λίπασμα και ήξερα ότι υπήρχε καλύτερος τρόπος. Εξάλλου, τα υγρά λιπάσματα είναι ένα υπέροχο ατού στον κήπο σας.

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

Τα υγρά λιπάσματα είναι εύκολα προσβάσιμα στα φυτά σας και εφαρμόζονται εύκολα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάθε 2 εβδομάδες σε καθιερωμένα σπορόφυτα είτε ως ριζοσπαστικό είτε ως ψεκασμός φυλλώματος…αν και υπάρχει συζήτηση για τα πραγματικά οφέλη της διαφυλλικής εφαρμογής.

Τα διαλυτά συμπυκνώματα μας έρχονται σε μικρονισμένη σκόνη και όχι σε υγρό, γιατί τελικά γιατί να πληρώσετε για νερό; Και τα συμπυκνώματα μας περιέχουν περισσότερα από το τυπικό μείγμα φυκιών/φυκιών και σίγουρα δεν περιέχουν γαλακτώματα ψαριών. Τα συμπυκνώματα μας είναι ένα ισορροπημένο μείγμα λιπασμάτων όλων των μακρο- και μικροθρεπτικών συστατικών που υπάρχουν στα ξηρά λιπάσματα μας, καθώς και των διαλυτών μυκόρριζων και των φουλβικών και χουμικών οξέων μας. Κυκλοφορούν και στις τρεις ποικιλίες: για όλες τις χρήσεις, φυτικές και όξινες.

Προσθέστε 2 T από το συμπύκνωμα μας σε 1 γαλόνι φιλτραρισμένου νερού ή βρόχινου νερού σε έναν κουβά ή κάδο. Συνιστώ να χρησιμοποιήσετε ένα φίλτρο εύκαμπτου σωλήνα για να φιλτράρετε το χλώριο πριν προσθέσετε νερό σωλήνα στον κήπο ή στο λίπασμα σας. Και ΛΑΤΡΕΥΩ τις μπανιέρες Gorilla για οτιδήποτε κηπουρική. Μάλλον έχω καμιά δεκαριά σε όλα τα μεγέθη!

Ο αγαπημένος μου τρόπος εφαρμογής υγρού λιπάσματος είναι από ένα ποτιστήρι, ώστε το ρεύμα να είναι απαλό. Γνωρίζατε ότι το εξάρτημα στο τέλος ενός ποτιστηρίου λέγεται τριαντάφυλλο; Πόσο υπέροχο είναι αυτό; Και αυτό το προσάρτημα τριαντάφυλλου βοηθά στην παροχή ενός απαλού ή λεπτού ψεκασμού στα ριζικά συστήματα και τα φύλλα σας. Μερικοί κηπουροί θα χρησιμοποιήσουν επίσης μια λεία πέτρα στην επιφάνεια του εδάφους και νερό απευθείας στην πέτρα για να αραιώσουν το τραχύ ρεύμα νερού από έναν εύκαμπτο σωλήνα ή ποτιστήρι. Αυτό βοηθά στην πρόληψη της βλάβης ή της διάβρωσης της ρίζας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τα φυτά μας, όχι να τα πληγώσουμε.

BUCKET BOMBS™

Και παρουσιάζουμε τη δική μας εφεύρεση, την εκκρεμή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, την καινοτόμο και αξιολάτρευτη μέθοδο παροχής λιπάσματος γνωστή ως BUCKET BOMB™.

Τα Bucket Bombs™ είναι αυτοαραιούμενα, προμετρημένα συμπυκνώματα λιπασμάτων που αιωρούνται σε αεριούχες φυσαλιδώδεις μπάλες με υπέροχη μυρωδιά. Ρίξτε το Bucket Bomb™ σε φιλτραρισμένο νερό και βγάζει φυσαλίδες στο τέλειο λίπασμα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο κηπουρικής και διατίθεται σε όμορφη συσκευασία.

Οι βόμβες λιπασμάτων μας διατίθενται σε όλες τις χρήσεις, φυτικές και όξινες όπως και τα υπόλοιπα λιπάσματα μας. Μόλις τελειώσει η διάλυση της βόμβας, μπορείτε να την αραιώσετε.

Το υγρό μπορεί να αραιωθεί με ρυθμό από 2:1 έως 5:1 ανάλογα με το πόσα φυτά ή δοχεία θέλετε να λιπάνετε. Μπορείτε να το ρίξετε ως ρόφημα από τον κουβά ή να το χρησιμοποιήσετε σε ποτιστήρι. Συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε το υγρό σε ψεκαστήρα.

Το αγαπημένο μου απόφθεγμα για την κηπουρική είναι αυτό:

Γι‘ αυτό θυμηθείτε να βγαίνετε συχνά στον κήπο σας, να απολαμβάνετε τον κήπο σας και να μοιράζεστε τις σοδειές σας. Γονιμοποιήστε ηθικά, προσεκτικά και παραγωγικά με την Cabbage Hill Fertilizer Co.

Schreibe einen Kommentar