Πότε να κάνετε περιποίηση για τα τρυπάνια από σμαραγδένια τέφρα

1
Πότε να κάνετε περιποίηση για τα τρυπάνια από σμαραγδένια τέφρα

Εικόνα EAB Emerald Ash BorerΑν δεν έχετε ακούσει για το Emerald Ash Borer, πιθανότατα έχετε βρεθεί κάτω από έναν βράχο ή σε κώμα τα τελευταία ή δύο χρόνια. Αλλά, στην περίπτωση που δεν ξέρετε για αυτό το δυσάρεστο μικρό ζωύφιο, αφήστε τους ειδικούς των δέντρων στο Heritage Lawns & Irrigation να σας καλύψουν. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη θεραπεία είναι ότι ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι οι καλύτεροι μήνες για τη θεραπεία. Έχοντας αυτό κατά νου, ακολουθεί μια γρήγορη σύνοψη των ABC σχετικά με το EAB:

Γεγονότα για το Emerald Ash Borer

  • Emerald Ash Borer (EAB) – ένα μικρό σκαθάρι που σκοτώνει στάχτες σε όλο τον Καναδά και τις ΗΠΑ

Σχετικά Διαβάστε: Το Emerald Ash Borer είναι εδώ

  • Πώς σκοτώνει – Τρυπά στο δέντρο, γεννά αυγά, οι προνύμφες τρέφονται απαρατήρητες κάτω από το φλοιό, διακόπτοντας τη ροή θρεπτικών ουσιών στο δέντρο.
  • Αποτέλεσμα – Όλα τα δέντρα τέφρας θα πεθάνουν αν δεν αντιμετωπιστούν.

Σχετικά Διαβάστε: Πώς να αναγνωρίσετε μια τέφρα

  • Καλύτερη ώρα για θεραπεία – Μάιο και Ιούνιο, όταν τα δέντρα προσλαμβάνουν ενεργά θρεπτικά συστατικά. Τα δέντρα αναλαμβάνουν τη θεραπεία πιο αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, επειδή φτάνει σε όλα τα κλαδιά και τα φύλλα τους.
  • Επιλογή φιλικής προς το περιβάλλον θεραπείας – Η Heritage προσφέρει τη μοναδική βιολογική εναλλακτική θεραπεία OMRI στο Κάνσας Σίτι που ονομάζεται TreeAzin. Το TreeAzin είναι αποτελεσματικό στη θανάτωση των Emerald Ash Borers, αλλά, σε αντίθεση με άλλες θεραπείες που χρησιμοποιούνται συνήθως, είναι περιβαλλοντικά υπεύθυνο.

Διαδώστε το Word για να σώσετε τέφρα

Σύμφωνα με άρθρο της American Forests, οι οικονομικές και οικολογικές επιπτώσεις είναι συγκλονιστικές. Δεδομένου ότι είναι πιο σημαντικό να περιποιηθείτε τα δέντρα σας τον Μάιο και τον Ιούνιο, ήρθε η ώρα να διαδώσετε τη λέξη και να ρωτήσετε τους γείτονές σας εάν έχουν στάχτες που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Προωθήστε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου και βοηθήστε τους να αναγνωρίσουν και να αποθηκεύσουν και τις στάχτες τους.

Εάν έχετε τέφρα και χρειάζεστε βοήθεια για να τα σώσετε, καλέστε μας στο (913) 451-4664 και μπορούμε να τα περιποιηθούμε με το φιλικό προς το περιβάλλον TreeAzin.

Schreibe einen Kommentar