Οι θάμνοι και τα δέντρα σας μπορεί να έχουν έναν σιωπηλό δολοφόνο – Να είστε σε επιφυλακή για αυτά τα έντομα

1
Οι θάμνοι και τα δέντρα σας μπορεί να έχουν έναν σιωπηλό δολοφόνο – Να είστε σε επιφυλακή για αυτά τα έντομα

Αφίδες στο κλαδί εικόναΣτο Heritage Lawns & Irrigation, φροντίζουμε πολλά δέντρα και θάμνους στα τοπία του Κάνσας Σίτι. Ένα από τα χειρότερα πράγματα που βλέπουμε είναι όταν τα έντομα προσβάλλουν ένα φυτό και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν το παρατήρησε έως ότου η ζημιά ήταν σοβαρή. Εάν δεν έχετε έναν επαγγελματία που διαχειρίζεται το γκαζόν και το τοπίο σας, φροντίστε να εξετάζετε συχνά τα δέντρα και τους θάμνους σας για έντομα και ασθένειες. Όσο πιο γρήγορα πιάσετε αυτά τα ενοχλητικά έντομα, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να σώσετε το δέντρο ή τον θάμνο σας.

Κοινά σημάδια προσβολής από έντομα που πρέπει να αναζητήσετε

Το να ξέρεις τι να ψάξεις είναι η μισή μάχη. Γι‘ αυτό οι ειδικοί στον τομέα της κηπουρικής στο Heritage δημιούργησαν αυτήν τη λίστα για να σας βοηθήσουν. Αναγνωρίζοντας τα συμπτώματα αμέσως, μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα προτού προκληθεί παραμορφωτική ζημιά στο τοπίο σας:

  • Ακάρεα αράχνης: Αν και αυτά τα έντομα είναι πολύ μικρά για να τα παρατηρήσετε, οι ιστοί που δημιουργούν δεν θα διαφύγουν την προσοχή σας. Ψάξτε για λεπτούς ιστούς ανάμεσα στα κλαδιά και το φύλλωμα κατά τη διάρκεια του ζεστού καιρού, ειδικά σε πουρνάρια και θάμνους που καίγονται.
  • Κορδόνια: Αυτά τα ευαίσθητα έντομα μπορεί να φαίνονται αβλαβή, αλλά είναι ικανά να βλάψουν το δείγμα αζαλέας σας. Προσέξτε για μικρά, πράσινα έντομα με ευαίσθητα, δαντελωτά φτερά.
  • Αφίδες: Αυτά τα μικρά, λαμπερά πράσινα έντομα είναι ικανά να καλύπτουν και να παραμορφώνουν πλήρως το νέο φύλλωμα και τα άνθη, ειδικά στα τριαντάφυλλα.
  • Αειθαλείς Bagworms: Αυτές οι κάμπιες εκκολάπτονται από τα κουκούλια τους και κρέμονται σε μικρούς σάκους γύρω στα τέλη Μαΐου. Τρέφονται με τα φύλλα και τα μπουμπούκια μιας ποικιλίας αειθαλών δέντρων, συμπεριλαμβανομένων των αρκεύθων, του κυπαρισσιού, του πεύκου και της ελάτης.
  • Emerald Ash Borers: Οι προνύμφες αυτού του πανέμορφου πράσινου σκαθαριού τρέφονται με τα εσωτερικά στρώματα του φλοιού των στάχτων και η ζημιά που προκαλούν μπορεί να διαταράξει την ικανότητα του δέντρου να μεταφέρει νερό και θρεπτικά συστατικά μέσω του κορμού. Αυτό το έντομο επιτίθεται σε επιδημικές διαστάσεις και οι στάχτες που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία θα πεθάνουν. Εάν έχετε τέφρα, φροντίστε να την περιποιηθείτε διαφορετικά θα τη χάσετε.

Σχετικό Διαβάστε: Πότε πρέπει να κάνετε περιποίηση για τρυπητές σμαραγδένιας τέφρας

  • Ιαπωνικά σκαθάρια: Αυτά τα χάλκινα και πράσινα σκαθάρια αποτελούν απειλή για τη γεωργία, καθώς μπορούν να προκαλέσουν ζημιά σε περισσότερα από 300 διαφορετικά είδη καλλωπιστικών φυτών. Είναι ικανά να αφαιρέσουν εντελώς το φύλλωμα από τα φυτά σας.

Πώς να σώσετε τα δέντρα και τους θάμνους σας

Η τακτική εξέταση των δέντρων και των θάμνων σας, καθώς και η γρήγορη δράση με το πρώτο σημάδι αυτών των εντόμων, θα σας βοηθήσει να σώσετε τα δέντρα και τους θάμνους σας. Αν και ορισμένοι τύποι προσβολών από έντομα είναι εύκολο να αναγνωριστούν, άλλοι απαιτούν έναν επαγγελματία. Εάν ένα φυτό φαίνεται ανθυγιεινό, καλέστε το Heritage Lawns & Irrigation και οι ειδικοί μας στον τομέα της κηπουρικής μπορούν να εντοπίσουν και να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά σας σωστά. Αφιερώνοντας χρόνο για να εξετάσετε τα φυτά, τους θάμνους και τα δέντρα σας, μπορείτε να αναγνωρίσετε νωρίς τις προσβολές από έντομα και να σώσετε τα φυτά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας online ή καλέστε μας στο (913) 451-4664 για βοήθεια στη θεραπεία αμέσως.

Schreibe einen Kommentar