Η θεραπεία που πρέπει να έχετε για το γκαζόν KC αυτόν τον χειμώνα

1
Η θεραπεία που πρέπει να έχετε για το γκαζόν KC αυτόν τον χειμώνα

Νιώθαμε το τσίμπημα του χειμώνα τις τελευταίες μέρες εδώ στο Κάνσας Σίτι και όταν η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει έτσι, τα φυτά επιβραδύνουν την ανάπτυξή τους και τελικά γίνονται αδρανείς. Έτσι, ενώ προετοιμαζόμαστε για τις διακοπές τον Νοέμβριο, το γκαζόν σας πρέπει να αρχίσει να προετοιμάζεται για την άνοιξη! Παρόλο που η ανάπτυξη έχει επιβραδυνθεί, το γρασίδι εξακολουθεί να επεξεργάζεται νερό και θρεπτικά συστατικά, εφόσον το έδαφος δεν είναι παγωμένο.

Όταν κυλήσει η άνοιξη, το γκαζόν μας θα βγει από τον λήθαργο και θα πιεστεί. Τα θρεπτικά συστατικά που προστίθενται από τη θεραπεία Winterizer Fertilizer θα βοηθήσουν κάθε φυτό χόρτου να αποθηκεύσει την ενέργεια που χρειάζεται για να βγει δυνατή την επόμενη άνοιξη μετά τον μακρύ, κρύο χειμώνα.

Ενισχύστε τα δέντρα και τους θάμνους σας με λίπασμα βαθιάς ρίζας

Σε αντίθεση με τον χλοοτάπητα, ο οποίος κατά τις θερμότερες εποχές θα δείξει τα αποτελέσματα των λιπασμάτων μέσα στις επόμενες δύο ημέρες, τα δέντρα και οι θάμνοι χρειάζονται έως και δύο μήνες για να δείξουν τα αποτελέσματα. Αυτό συμβαίνει επειδή τα θρεπτικά συστατικά έχουν ένα μεγαλύτερο ταξίδι στη νέα ανάπτυξη στην κορυφή του φυτού. Η λίπανση των δέντρων και των θάμνων σας κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου επιτρέπει στα φυτά σας όλο τον χειμώνα να απορροφούν όλα όσα χρειάζονται, κάτι που δημιουργεί μια πιο φωτεινή και δυνατή Άνοιξη.

Ένα φθινοπωρινό λίπασμα είναι επίσης απαραίτητο για νέα φυτά (πέντε ετών ή νεότερα) για να βοηθήσει με το σοκ από τη μεταμόσχευση. Αυτά τα φυτά έχουν περισσότερες ρίζες που πρέπει να δημιουργήσουν για να ζήσουν μακροχρόνια υγιή ζωή. Ο χειμώνας δίνει στα φυτά σας χρόνο να χαλαρώσουν και να επισκευαστούν για τον επόμενο χρόνο.

Η Νο 1 Αίτηση για το Έτος

Η Εφαρμογή Χειμερινού Λιπάσματος είναι ο πιο βαρύς γύρος λιπασμάτων που θα λάβει ο χλοοτάπητας σας όλο το χρόνο, και αν έχετε εξαιρεθεί από άλλες εφαρμογές, αυτή είναι αυτή που δεν πρέπει να παραλείψετε! Ενώ μαζευόμαστε κατά τη διάρκεια της πτώσης της θερμοκρασίας και γλεντάμε για τις γιορτές. Μην ξεχάσετε να καλύψετε το γκαζόν σας με μια εφαρμογή Winterizer Fertilizer για να μπορεί να γλεντάει και όλο το χειμώνα!

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να προγραμματίσετε μια θεραπεία, καλέστε την Heritage σήμερα.

Schreibe einen Kommentar