Εξωραϊσμός και Συντήρηση Ακινήτων – Windmill palm magic

2
Εξωραϊσμός και Συντήρηση Ακινήτων – Windmill palm magic

Ερωτεύτηκα τους φοίνικες όταν επισκέφτηκα τη Νότια Καλιφόρνια το 2019. Λοιπόν, είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι έχουμε επίσης ένα είδος φοίνικα που αναπτύσσεται εδώ στη Βρετανική Κολομβία: Windmill palm (Trachycarpus fortunei).

Έβλεπα ένα σήμερα, ακόμα στη γλάστρα 2 γαλονιών, που περιμένει να φυτευτεί. Ενώ η παλάμη με ενθουσίασε, αναρωτήθηκα για τον διαθέσιμο χώρο. Ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία και θυμηθείτε ότι οι ώριμοι φοίνικες ανεμόμυλων φτάνουν σε ύψος 15-25 πόδια και πλάτη από 6-10 πόδια. Πάντα να λαμβάνετε υπόψη τα ώριμα μεγέθη πριν φυτέψετε τους θάμνους και τα δέντρα σας.

Σημειώστε τους δύο ανεμόμυλους φοίνικες στη μέση.

Λαμβάνοντας υπόψη το ώριμο μέγεθος αυτού του είδους φοίνικα, αναρωτιέμαι πώς θα μοιάζει αυτό το φυτεμένο κρεβάτι σε χρόνια από τώρα. Θα μπορούσε να είναι μια καταστροφική ζούγκλα πολύ κοντά στα παράθυρα ή μια όμορφη τροπική γωνιά που δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο σε αυτήν την τοποθεσία Strata. Προσωπικά, λατρεύω την εμφάνιση αλλά θα φυτέψω μόνο έναν από τους φοίνικες. Όχι δύο.

Χαρακτηριστικά παλάμης

  1. Η παλάμη του ανεμόμυλου είναι δενδροειδής με τριχωτές καφέ ίνες που καλύπτει τον κορμό.
  2. ο μεγάλα φύλλα που μοιάζουν με βεντάλια είναι ελκυστικοί, αλλά ο μίσχος που συγκρατεί τα φύλλα έχει αιχμηρές αιχμές που κάνουν το κλάδεμα και τον καθαρισμό δύσκολο.
  3. Είναι καλό προφορά ή δείγμα δέντρου
  4. Έχω δει ανθρώπους να τυλίγουν το πάνω μέρος με λινάτσα προστατέψτε το από το κρύο θερμοκρασίες. Αλλά τα τέσσερα δείγματα στην αυλή του συγκροτήματός μου τα καταφέρνουν μια χαρά το χειμώνα. Θυμάμαι, οι παλάμες μεγαλώνουν μόνο από την άκρη. Όταν η άκρη πεθάνει, τελείωσε.
  5. Φαίνεται υπέροχο κοντά σε αίθριο ή πισίνα.
  6. Η λιανική πώληση 40 $ φαίνεται σαν μια ευκαιρία. Αν είχα χώρο.
Πολύπλοκο δείγμα καταστρώματος πισίνας Strata.
Δείγμα ιδιωτικής κατοικίας μεταξύ εξωτερικής κουζίνας και πισίνας.

συμπέρασμα

Λατρεύω τις παλάμες! Εάν θέλετε ένα ως δείγμα δίπλα στο αίθριο ή την πισίνα σας, σκεφτείτε να φυτέψετε την παλάμη του ανεμόμυλου. Είναι μια φοβερή παλάμη. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο για να φτάσει σε ώριμο μέγεθος.

Schreibe einen Kommentar