Εξωραϊσμός και Συντήρηση Ακινήτων – Πώς να αποφύγετε τη θανάτωση δέντρων τοπίου

1
Εξωραϊσμός και Συντήρηση Ακινήτων – Πώς να αποφύγετε τη θανάτωση δέντρων τοπίου

Σωστή φύτευση

Αν θέλετε να αποφύγετε να σκοτώσετε δέντρα τοπίου, ξεκινήστε φυτεύοντάς τα σωστά. Ακολουθήστε τις συμβουλές των γκουρού όπως ο μέντοράς μου Δρ Linda Chalker-Scott, ο οποίος συνιστά να μπαίνουν μόνο δέντρα σε τρύπες φύτευσης. Απαλλαγείτε από κορδόνια, καλώδια και καλάθια. Εάν δεν το κάνετε, το νέο σας δέντρο τοπίου μπορεί να υποφέρει.

Μια συνηθισμένη αφαίρεση δέντρων

Συμβαίνει συνεχώς στη συντήρηση του τοπίου. Οι κάτοικοι παρατηρούν καστανά δέντρα και μας καλούν να τα αφαιρέσουμε. Αλλά μου αρέσει επίσης να ρωτάω γιατί το δέντρο δεν τα κατάφερε. Μήπως ο «θόλος θερμότητας» του Ιουνίου το έσπρωξε πάνω από την άκρη; Μήπως φυτεύτηκε λάθος? κακοποιήθηκε από σκύλους κατοικίδιων ζώων ή υπέστη ζημιά από έφηβους που έπληξαν την αγάπη;

Δεν μπορούμε να ανεχτούμε νεκρά δέντρα στο χώρο.

Η αφαίρεση ήταν αρκετά εύκολη, οπότε το δέντρο ήταν σίγουρα νεκρό. Ένα φτυάρι έκανε το κόλπο συν ένα τσεκούρι για μερικές επίμονες ρίζες. Και οι ερωτήσεις μου απαντήθηκαν ακόμη και πριν το δέντρο σβήσει τελείως.

Ζώνη

Το ζωστήρι είναι σαν να πνίγεσαι με χαμηλή ταχύτητα. Όταν φυτεύτηκε αυτό το δέντρο, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να κόψει τις χορδές της ρίζας. Έτσι, καθώς το δέντρο μεγάλωνε, η χορδή ενσωματώθηκε στο δέντρο. Αυτό οδηγεί σε ζώνες όπου τα θρεπτικά συστατικά και το νερό δεν μπορούν να περάσουν και η κορυφή τελικά πεθαίνει.

Είναι σύνηθες φαινόμενο το δέντρο να αποτυγχάνει στη ζώνη ζώνης.

Σημειώστε τη συμβολοσειρά στα αριστερά.

Δικαστικά έξοδα

Η κακή τεχνική φύτευσης μπορεί να σκοτώσει δέντρα τοπίου, γεγονός που οδηγεί σε επιπλέον κόστος. πληρώνομαι βαριά τέλη για την αφαίρεση του δέντρου και την ανακύκλωσή του σε πράσινα απόβλητα. Και αν το συμβούλιο στρωμάτων αποφασίσει να αντικαταστήσει το δέντρο, θα τους κοστίσει τουλάχιστον μερικές εκατοντάδες δολάρια.

Μας λείπουν επίσης οι δωρεάν υπηρεσίες οικοσυστήματος που το δέντρο παρείχε δωρεάν. Σκεφτείτε το οξυγόνο, τη σκιά, την ομορφιά και πολλά άλλα.

Όταν φυτεύετε δέντρα, βάλτε το δέντρο μόνο στον λάκκο φύτευσης. Αφαιρέστε όλα τα κορδόνια, τα πλαστικά και τα καλώδια. Ο θάνατος αυτού του δέντρου μπορούσε να προληφθεί. απλά κόψτε το σπάγκο μετά τη φύτευση.

Schreibe einen Kommentar