Εξωραϊσμός και Συντήρηση Ακινήτων – Προσαρμογές τοπίου που πρέπει να ληφθούν υπόψη

1
Εξωραϊσμός και Συντήρηση Ακινήτων – Προσαρμογές τοπίου που πρέπει να ληφθούν υπόψη

100% Βασ

Με τον επόπτη τοπίου Vas στο χώρο του ξενοδοχείου, υπάρχουν πάντα προσαρμογές που πρέπει να γίνουν επειδή μου αρέσει να τις καταλογίζω. Μην φοβάστε να κάνετε προσαρμογές εν κινήσει. Όταν οι εργασίες πιέζονται, μπορεί να μην ολοκληρωθούν. Όχι όμως όταν βρίσκομαι στο χώρο.

Ας δούμε μερικά παραδείγματα.

Χαμηλά κλαδιά

Οι επαγγελματίες τοπίου κουβαλούν αποκόμματα καλής ποιότητας στους γοφούς τους για στιγμές σαν αυτές. Καθώς περνούσα, παρατήρησα χαμηλά κλαδιά δέντρων. Δεδομένου ότι δεν θέλουμε τα κλαδιά να μεγαλώνουν τόσο χαμηλά, είναι καλή ιδέα να τα αφαιρέσουμε.

Στο δεύτερο παράδειγμα, έχουμε ένα κλαδί ιαπωνικού σφενδάμου (Acer palmatum) που κρέμεται τόσο χαμηλά που με δυσκόλεψε στο κούρεμα σε ευθείες γραμμές. Το προσβλητικό κλαδί επηρεάζει επίσης το σχήμα του δέντρου, σαν να προσπαθεί να ξεκολλήσει από το στέμμα.

Επειδή δεν είχα πριόνι χειρός, έπρεπε να το βάλω στη λίστα μου για αργότερα.

Επιθετικό κόψιμο γραμμών

Αυτά τα αναπτυσσόμενα χαντάκια με τρομάζουν. Γνωρίζω ότι η μπορντούρα κάθετης γραμμής είναι υπεύθυνη για αυτό, επειδή η μπορντούρα της λεπίδας είναι αιχμηρή και στενή. Θα ήταν εντάξει αν τα πληρώματα το άφηναν μόνο του, αλλά δεν το κάνουν. Θα το ξαναχτυπήσουν την επόμενη εβδομάδα και το χαντάκι θα μεγαλώσει. Τότε θα πρέπει να βγάλουμε τα ζιζάνια από το κενό. Χρησιμοποιήστε ένα άκρο λεπίδας, αν μπορείτε. Εάν δεν μπορείτε, κάθετα κοντά στην άκρη του δρόμου στις ενενήντα μοίρες.

Αυτή είναι η κλασική εμφάνιση „beavered“ και δεν είναι εντάξει. Πρέπει να επιβραδύνετε και να αγγίξετε την ανάρτηση χωρίς να την αποκόψετε. Γνωρίζω ότι ζητάμε από τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους γρήγορα και αποτελεσματικά, αλλά χρειαζόμαστε επίσης ποιότητα. Οι αναρτήσεις „Beavered“ προσκαλούν παράπονα από πελάτες, οπότε αφιερώστε χρόνο για να εκπαιδεύσετε τα πληρώματά σας.

Μην αγγίζετε τις γραμμές κοπής

Εδώ ο μάγκας έσπευσε να κουρέψει ένα χαμένο γκαζόν και πήρε τη συντομότερη διαδρομή ακριβώς απέναντι από τις γραμμές του. Δεν είναι καλή ιδέα σε ένα κλαμπ υψηλού προφίλ που χρησιμοποιείται από κατοίκους από δύο διαφορετικά συγκροτήματα.

Μην διασχίζετε τις γραμμές θερισμού σας. και μην φοβάστε να κάνετε προσαρμογές τοπίου εν κινήσει. Η τοποθεσία ή ο κήπος σας θα φαίνονται πολύ καλύτερα.

Schreibe einen Kommentar