Εξωραϊσμός και Συντήρηση Ακινήτου – Προσαρμογές χειμερινής ώρας για το τοπίο σας

1
Εξωραϊσμός και Συντήρηση Ακινήτου – Προσαρμογές χειμερινής ώρας για το τοπίο σας

Μικρές προσαρμογές

Ο χειμώνας είναι μια εξαιρετική εποχή για να κάνετε μικρές προσαρμογές στα δέντρα του τοπίου σας. Δεδομένου ότι το φύλλωμα έχει φύγει προ πολλού, μπορούμε να δούμε ακριβώς τι συμβαίνει. Έτσι, ελέγξτε τα δέντρα του τοπίου σας πριν χτυπήσει η άνοιξη. Όπως έκανα εγώ αυτό το χειμώνα.

Ένα παράξενο κλαδί

Μία ή δύο φορές το χρόνο περνώ από αυτό το δέντρο της λεωφόρου για να αγοράσω ανθυγιεινά πράγματα σε ένα κοντινό 7-11, και εκπλήσσομαι που αυτός ο χαμηλότερος κλάδος εξακολουθεί να μεγαλώνει. Φαίνεται περίεργο και πρέπει να αφαιρεθεί ώστε το στέμμα του δέντρου να φαίνεται φυσικό. Δεν θέλουμε πραγματικά κλαδιά να μεγαλώνουν τόσο χαμηλά στον κορμό. Επιπλέον, κάνει τη φροντίδα του χλοοτάπητα δύσκολη.

Ένα νέο μωρό δέντρο

Λατρεύω τα δέντρα και μου αρέσει να τα φυτεύω. Οσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Αλλά, αυτό το δείγμα μόλις εμφανίστηκε σε ένα γκαζόν λεωφόρου, σαν ένα από αυτά τα δέντρα που παίρνετε δωρεάν Ημέρα της Γης. Και με ανησυχεί γιατί δεν έχει ένα καλά καθορισμένο δέντρο.

Θα στοιχημάτιζα με τα δολάρια μου μετά από φόρους ότι τελικά θα εμπλακεί σε μια δυσάρεστη σύγκρουση με ένα μηχάνημα περιποίησης γκαζόν. και η μηχανή θα κερδίσει. Εκτός κι αν φτιάξουμε ένα πηγάδι δέντρου για να δώσουμε χώρο στις μηχανές να λειτουργήσουν.

Γνωρίζουμε επίσης ότι τα χόρτα του γκαζόν είναι σκληροί ανταγωνιστές, επομένως αυτό το αειθαλές δεν είναι πιθανό να απογειωθεί.

Σπασμένο κλαδί

Τα σπασμένα κλαδιά πρέπει να αφαιρεθούν αμέσως μόλις τα παρατηρήσετε γιατί μπορούν να επιτρέψουν την είσοδο ασθενειών στο δέντρο. και φαίνονται απαίσια. Έκοψα αυτό το κλαδί σφενδάμου από φλοιό φιδιού αμέσως μετά την λήψη της φωτογραφίας. Γίνε σαν εμένα. Μην ανέχεστε σπασμένα κλαδιά.

Ένα νεκρό κλαδί

Αυτό το κοντινό δείχνει το σημείο όπου χάθηκε ένα νεκρό κλαδί. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ένας τρίτος μαθητευόμενος στην κηπουρική τοπίου έκανε την περικοπή. Δυστυχώς, δεν συνεχίζει τις σπουδές του μετά από δυσκολία στο επίπεδο τρία.

Αλλά το κόψιμο φαίνεται μια χαρά. Δεν υπάρχει κανένα στέλεχος που ξεπροβάλλει, που περιμένει να πεθάνει και ενδεχομένως να επιτρέψει την ασθένεια στο δέντρο. Επίσης, η τομή δεν είναι πολύ κοντά στο κολάρο του κλαδιού του φλοιού. Όταν αυτή η ζώνη είναι κατεστραμμένη, το δέντρο παλεύει να κλείσει την πληγή.

Όταν αφαιρείτε κλαδιά, κάντε το σωστά.

συμπέρασμα

Ο χειμώνας είναι πολύ αργός σε σύγκριση με την άνοιξη, γι‘ αυτό εκμεταλλευτείτε τον ελέγχοντας τα δέντρα του τοπίου σας. Είναι εύκολο να εντοπίσετε και να κάνετε προσαρμογές όταν μπορείτε να δείτε τις κορώνες. και υπάρχει πολύς χρόνος.

Φροντίστε καλά τα δέντρα του τοπίου σας. Ζητήστε βοήθεια, αν τη χρειάζεστε.

Schreibe einen Kommentar