Εξωραϊσμός και Συντήρηση Ακινήτου – Καταγραφικό για μια μέρα

1
Εξωραϊσμός και Συντήρηση Ακινήτου – Καταγραφικό για μια μέρα

Διασκέδασε λίγο

Ιδού το πρόβλημα: ένα δέντρο κατεβαίνει στο πίσω μέρος ενός ακινήτου στρώσης και ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ πιστοποιημένος δενδροκόμος Αγγείο λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από έναν πανικόβλητο επιστάτη. Ναι, φυσικά θα έρθω να ρίξω μια ματιά. Γιατί να αφήσουμε τους μάγκες των δέντρων πλήρους απασχόλησης να έχουν όλη τη διασκέδαση;

Διαρκώς ακούω αυτό: όλοι οι επαγγελματίες τοπίου θα πρέπει να λάβουν πιστοποίηση ISA ώστε να μπορούν να κάνουν μερικές από τις δικές τους εργασίες στο δέντρο, να προσθέτουν αξία στις εταιρείες τους και να έχουν επιπλέον ασφάλεια εργασίας. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τρία χρόνια στον χώρο -και δεν χρειάζεται να εργάζεστε με δέντρα με πλήρη απασχόληση-για να συμμετάσχετε στην εξέταση ISA. Σε αντίθεση με το Red Seal μου, που είναι μια εξέταση που βασίζεται στην εμπειρία, η εξέταση ISA ελέγχει τις γνώσεις σας. Στη συνέχεια, έρχεται η εμπειρία καθώς τα δέντρα πέφτουν στους ιστότοπούς σας.

Μην είσαι καουμπόι

Οι μάγκες με δέντρα πλήρους απασχόλησης έχουν φανταχτερό προστατευτικό εξοπλισμό και κράνη με όμορφες όψεις. Γίνε σαν αυτούς, μη δουλεύεις σαν καουμπόι. Φρόντισα επίσης το αλυσοπρίονο μου να έχει λάδι ράβδου και σωστή τάνυση της αλυσίδας. Πρώτα η ασφάλεια!

Επαγγελματική συμβουλή:

Εάν φρικάρετε με τα αλυσοπρίονα, φορέστε την αλυσίδα προσωπικά.

Το πρόβλημα!

Αυτό το δέντρο ήταν σαφώς εμπόδιο. Είναι πάντα καλή ιδέα να καθαρίζετε γρήγορα τα κατεβασμένα δέντρα και το καθάρισμα αυτού του μωρού δέντρου ήταν απόλαυση.

Εάν χρειάζεστε εξάσκηση στο αλυσοπρίονο – και πολλοί τοπιογράφοι το κάνουν!- κόψτε το δέντρο σε μικρότερα τμήματα. Μου αρέσει να βγάζω φέτες από το υπόλοιπο κούτσουρο. Απλώς δεν το συζητώ μπροστά στο αφεντικό μου.

Το κούτσουρο κατέβηκε πολύ εύκολα, πράγμα που σημαίνει ότι η βάση ήταν χαλασμένη και η πρόσφατη ανεμοθύελλα έκανε το δέντρο να σπάσει. Μπορείτε να δείτε πώς η διατομή του κολοβώματος ασκεί κοιλότητες και είναι καφέ σε σύγκριση με τα πάνω τμήματα. Το αλυσοπρίονο μου πέταξε μέσα από το κούτσουρο καλύτερα από ένα καυτό μαχαίρι μέσα στο βούτυρο.

Η αποσύνθεση στη βάση έκανε αυτό το δέντρο να σπάσει σε μια ανεμοθύελλα.

Αυτό καλύπτει το κούτσουρο.

Όσο για τον κορμό, απλώς αφαιρέστε τα πλαϊνά κλαδιά και στη συνέχεια κάντε κοψίματα στο στέλεχος χωρίς να κόψετε στο γκαζόν. Στη συνέχεια, κλωτσήστε το στέλεχος και ολοκληρώστε τις περικοπές σας. Αυτό θα σας δώσει ωραία διαχειρίσιμα κούτσουρα για να αφαιρέσετε.

Το κάνει εύκολα

Αυτή η εργασία καθαρισμού ήταν πραγματικά γρήγορη. Τόσο γρήγορα, μπόρεσα να βοηθήσω το πλήρωμα να μαζέψει σωρούς φύλλων και να ελέγξει τη δουλειά τους.

Μπορείτε να κάνετε αυτού του είδους τις εργασίες δέντρων και στους ιστότοπούς σας. Δεν χρειάζεται απαραίτητα ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ πιστοποίηση αλλά Το προτείνω σε όλους τους επαγγελματίες του τοπίουμικρό. Όταν λάβετε πιστοποίηση, η εταιρεία σας μπορεί να χρεώσει ένα ωραίο κέρμα για εύκολη εργασία που διαφορετικά θα ανατεθεί σε ακριβούς, πλήρους απασχόλησης δασκάλους με φανταχτερά φορτηγά με κουβά, μπερδεμένα σχοινιά και γυαλιστερά κράνη.

Μην είσαι οικείος. Μπορείς να κάνεις τέτοιες δουλειές. Ξέρω ότι μπορείς.

Schreibe einen Kommentar