Εξωραϊσμός και Συντήρηση Ακίνητης Περιουσίας – Δέντρα: τροποποιήσεις αργά το χειμώνα που μπορείτε να κάνετε

1
Εξωραϊσμός και Συντήρηση Ακίνητης Περιουσίας – Δέντρα: τροποποιήσεις αργά το χειμώνα που μπορείτε να κάνετε

brrr

Αφού είχα καλό καιρό, ενοχλήθηκα με -4 βαθμούς Κελσίου στις 8 το πρωί με δροσερό αεράκι. Ναι, οι λευκές κορυφές στο βάθος έμοιαζαν υπέροχες, αλλά υπέφερα την πρώτη ώρα επί τόπου. Τέτοια είναι η ζωή ενός τοπιογράφου: έξω όλο το χρόνο, με κάθε είδους καιρό.

Επειδή ο ιστότοπος φαινόταν λίγο άκαμπτος και παγωμένος, πήγα μια βόλτα για να μπορέσω να το αξιολογήσω και να κάνω ένα σχέδιο. Σημείωσα σίγουρα αρκετά υπολείμματα φύλλων για να με απασχολούν όλη μέρα και αυτό έκανα. Αλλά υπήρχαν περισσότερα.

Προσαρμογές δέντρων

Και με περισσότερα, εννοώ την εύκολη δουλειά στο δέντρο. Το τέλος του χειμώνα εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική περίοδος για εργασίες δέντρων, επειδή τα δέντρα δεν έχουν ακόμη σπάσει τα μπουμπούκια τους. Μόλις σπάσουν τα μπουμπούκια την άνοιξη και τα δέντρα αρχίσουν να αναπτύσσονται ενεργά, είναι μια κακή στιγμή να τα κλαδέψετε. Ωστόσο, ένα παγωμένο πρωινό στα τέλη Φεβρουαρίου, είναι πολύ καλή στιγμή να κάνετε κάποιες μικρές προσαρμογές.

Dogwood

Δεν μου αρέσει να βλέπω κλαδιά να μεγαλώνουν πίσω στο στέμμα και να τρίβονται με άλλα κλαδιά. Είναι ανησυχητικό. Μου αρέσει να βλέπω ένα ωραίο στέμμα με κλαδιά να μεγαλώνουν όμορφα. Ρίξτε μια ματιά στην εικόνα.

Αυτό το απατεώνα κλαδί τράβηξε την προσοχή μου αμέσως.
Αυτή είναι η μετά την εικόνα.

Αυτό φαίνεται πολύ καλύτερο. Τα περισσότερα κλαδιά ακτινοβολούν προς τα έξω και δεν έχουμε μεγάλα κλαδιά που τρίβονται μεταξύ τους. Και το μόνο που χρειάστηκε ήταν μια γρήγορη κοπή με ένα πριόνι χειρός.

Ιαπωνικό σφενδάμι

Τα ιαπωνικά σφενδάμια έχουν συχνά νεκρά κλαδιά στο εσωτερικό τους. Είναι τα σκιασμένα, μη παραγωγικά κλαδιά. και, πιο ανοιχτόχρωμα, μερικές φορές μπορούν να αφαιρεθούν με τα χέρια σας.

Χρησιμοποίησα τα κομμάτια μου για να βγάλω τους νεκρούς από αυτό το δείγμα.

Αφαιρέστε τα ελαφρύτερα, νεκρά κλαδιά.

Ήταν μια ωραία, εύκολη δουλειά ένα παγωμένο πρωινό. Μπορείτε σχεδόν να νιώσετε το σκληρό, κρύο χώμα. Έτσι, πήρα το χρόνο μου και το καθάρισα όμορφα.

Τα νεκρά κλαδιά έχουν φύγει, ο σφένδαμος έχει ακόμα τη μορφή που κλαίει και ο Βας άφησε λίγο χρόνο στη μέρα του σε δυσάρεστες συνθήκες -4 βαθμούς Κελσίου.

συμπέρασμα

Υπάρχει ακόμα χρόνος στα τέλη του χειμώνα για να ελέγξετε το τοπίο σας και να φροντίσετε μικρές λεπτομέρειες. Όπως η κακή συμπεριφορά ή τα νεκρά κλαδιά στα δέντρα σας. Μόλις βγει το φύλλωμα, θα είναι δύσκολο να δούμε τα ελαττώματα.

Έτσι, ρίξτε μια ματιά στους κήπους σας για μικρές προσαρμογές που μπορείτε να κάνετε. Ξεκινήστε με τα δέντρα σας.

Schreibe einen Kommentar